Bli medlem

Hjälp

Har du en fråga eller är det något du undrar över? Kolla då om din fråga finns med här innan du kontaktar oss.

Är det verkligen gratis?

Självklart! Det mesta på Gratissajt är helt gratis, men det finns vissa erbjudanden som kostar. Vilket vi alltid skriver så att du vet vad som är gratis och vad som kostar. Utöver det är allt helt gratis!

När får jag min poäng?

Det tar normalt ca 24 timmar innan poängen räknas in på ditt konto. Ibland tar det längre tid. Har du inte fått poäng för något du gjort för en vecka sedan, kontakta oss. Poäng för aktiva medlemmar kommer in på ditt konto när den du värvat lyckats samla ihop 100 poäng, exkl. välkomstbonusen. Poängen för en värvad medlem får du så fort den du värvat aktiverat sitt medlemskap via länken som skickas ut till dennes e-post.

Vad är medlemsID?

MedlemsID är de sista siffrorna på din värvningslänk.

Det står att jag inte har värvat någon, varför?

De du värvar kommer inte räknas som värvade förens de blivit aktiva medlemmar, dvs. samlat ihop 100 poäng exkl. välkomstbonusen.

Vad är en aktiv medlem?

En aktiv medlem är en medlem som samlat ihop 100 poäng, exkl. välkomstbonusen. Alltså ska du ha totalt 150 poäng för att räknas som aktiv. För varje aktiv medlem du värvar får du även 100 poäng.

När får ni in nya prylar?

När något tar slut i shoppen står det "Slut i lager". Det kan då ta 2-3 veckor (även längre tid) innan vi får hem nya prylar från leverantören.

När får jag mina prylar?

Efter att du lagt din order kontrollerar vi att det inte förekommit något fusk. Därefter packas och skickas den på en måndag eller torsdag. Du bör därför ha dina prylar senast 3-5 arbetsdagar efter att ordern skickats från oss. Kontrollera att dina adressuppgifter stämmer innan du lägger en order, då paket som kommer tillbaka till oss från Posten inte skickas igen.

Vilka kan bli medlemmar på Gratissajt?

Vi tillåter för tillfället endast medlemskap för personer bosatta i Sverige.

Finns din fråga inte med här eller har du bara något tips eller liknande? Kontakta då oss.

Gör som våra 5000 medlemmar - Bli medlem och börja shoppa smartare online!

Vi ger dig cashback på det du handlar för i form av biobiljetter och presentkort.

Vi samarbetar med:


 
Ett urval av annonsörerna på Gratissajt.